O nama

O nama

Preduzeće je osnovano 1992. godine. Osnovna delatnost društva “VUMd.o.o. je trgovina na veliko i malo robe široke potrošnje, snabdevanje maloprodajnih objekata, zastupanje kvalitetnih proizvođača. Veleprodajni kompleks prostire sa na 3000 m2,u sastavu skladišnog,izložbenog i kancelarijskog prostora.Trenutno preduzeće posluje u 73 maloprodajnih objekata u opštini Šabac i Vladimirci u formatima : supereta, mini market i klasična prodavnica.

close-up-view-shopping-cart-overloaded-with-food-while-background-female-person-choosing-products
lightbulb-with-small-plant-soil-sunshine-concept-saving-energy-nature

Misija

Misija našeg društva je maksimalno zadovoljenje krajnjeg potrošača kvalitetom ponude,usluga,konkurentnih cena ,lojalnost zaposlenih,kao i održavanje dugoročnih uspešnih odnosa sa poslovnim partnerima.

Razvoj

Razvoj preduzeća je išao u pravcu distributerstva i otvaranja sopstvenih maloprodajnih objekata. Pa tako je 2002. godine kupilo jednu manju trgovačku firmu koja u svom sastavu poseduje 14 trgovinskih objekata već pomenutih u prethodnom pasusu. Preduzeće poseduje svoja lična transportna sredstva za prevoz robe, a čine ih 10 kamiona i 5 kombija. Ukupan broj zaposlenih je preko 400. Naglašavamo da je dobrim rezultatima poslovanja doprinelo bogato iskustvo iz rada sa prehrambenim artiklima, odnosno artiklima koji se transportuju i čuvaju u rashladnim uređajima.

Planovi

Dalji plan i razvoj preduzeća je distributerstvo prehrambenih artikala za jake i poznate proizvođače, mesne industrije, mlekare, uljare i druge. Dobar deo robe plasira preko sopstvenih maloprodajnih objekata, a ostalo preko eksternih kupaca kao sto su trgovinske radnje i preduzeća, fabričke menze, sirovinske službe, predškolske i školske ustanove, gerontološke centre, studentske centre, ugostiteljske objekte, kazneno popravne zavode.

happy-young-asia-businessmen-businesswoman-meeting-brainstorming-some-new-ideas-about-project

Novosti

DPPU ,,VUM “ od Januara 2011. godine stiče status Regionalnog Centra ,,DTL-a “ (DOMAĆI TRGOVAČKI LANAC) d.o.o. Beograd ,što je od velikog značaja za dalji razvoj i uspeh našeg društva.