Naše usluge

supermarket-cart

Usluge koje nudimo našim potrošačima:

  • ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA DO 90 DANA
  • MOGUĆNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA (VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, DINA CARD, MAESTRO)
  • PREVOZ ROBE, ZA VEĆE PORUDŽBINE ROBE VRŠIMO ISPORUKU NA KUĆNU ADRESU
  • POVRAT PIĆA
 

Osigurajte dovoljno pića za vašu proslavu. Mogućnost povraćaja nepotrošenog pića. Ukoliko ga ne potrošite, vratite ga nama. Važi za sva bezalkoholna pića, pivo, vino ili alkoholna pića. U roku od 7 dana od kupovine mogu se vratiti originalna pakovanja kao sto su paketi, kutije, gajbe i kartoni (kod vina i alkoholnih pića važi povraćaj i za pojedinačne boce).

  • PORUDŽBINEZA KOLAČE / PREDJELA  /PEČENJE

Nudimo Vam da Vaše ukućane i goste razveselite dobrim kolačima. Potrebno je da nas pozovete ili naručite u Vama najbližoj radnji domaće kolače i torte. PREDJELA/PEČENJE U našem asortimanu delikatesa možete pronaći veliki izbor suhomesnatih proizvoda i sireva. Za Vaše Slave, rodjendane ili zabave, nudimo Vam uslužno sečenje i dekoraisanje delikatesa, kao i pečenja svinjskog ili jagnjećeg.
———
Domaći Trgovački Lanac DTL je udruženje trgovaca koje postoji da kupcima ponud štobolje cene, DOMAĆE PROIZVODE radi očuvanja DOMAĆE privrede.
DTL usvojoj grupi ima 14 članica, a broji preko 600 maloprodajnih objekata širom Srbije i zapošljava preko 4000 radnika. DTL potrošačima nudi preko 120 artikala robne marke pod nazivima TO, HIT i FINA. To suproizvodi dobrog kvaliteta i cene, proizvedeni u Srbiji. VUM ječlanica DTL-a. DTL –proizvedeno u Srbiji kupujmo domaće.